5-30 miljoen nodig? Spreek op 29 oktober met RB Family Capital

RB Family Capital investeert deal-by-deal het geld van vermogende families. Equity tickets liggen tussen de 5 en 30 miljoen en op 29 oktober 2020 presenteert RB Family Capital zich op het 7e jaarlijkse Private Equity Forum.

De beurskoersen staan onder druk en de banken betalen geen rente meer. Daarom zijn steeds meer rijke Nederlanders blij met fondsen zoals RB Family Capital. Die bieden namelijk wel goede rendementen. 

RB Family Capital is in april 2019 opgericht door Taco Rietveld (HB Capital, Corporate M&A Blokker Holding) met als stille vennoot Sake Bosch (founding partner Prime Ventures). Sindsdien heeft RB Family Capital één overname gedaan, namelijk dat van de technische groothandel HBM Machines BV.

De uitdaging voor RB Family Capital en andere investeerders is nu meer dan ooit om de beste opportunities te vinden. En dat is precies het doel van de Private Equity Speeddating sessies die plaats vinden op donderdag 16 april tijdens het 7e jaarlijkse Private Equity Forum. 

RB Family Capital richt zich op de onderkant van de mid-market (ondernemingswaarde van €10-60m) en is een actieve en betrokken aandeelhouder. Ondersteuning wordt gegeven in waardecreatie op diverse vlakken, zoals strategie, managementvraagstukken, corporate finance en internationalisering.

RB Family Capital richt zich op Nederlandse en Vlaamse ondernemingen met een EBITDA van €2-8m, welke actief zijn in B2B-sectoren, zoals productie, groothandel, zakelijke dienstverlening, food & agri, IT, bouw en logistiek.

RB Family Capital investeert niet in bedrijven die actief zijn in de sectoren retail, horeca, vastgoed, medtech, biotech en cleantech. RB Family Capital investeert ook niet in turnarounds, ventures of impact investing-initiatieven.

Meld u aan voor het 7e Private Equity Forum en ontmoet Taco Rietveld van RB Family Capital en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs  Mocht u als investeerder of corporate finance adviseur interesse hebben om meer deals te doen en een speeddate tafel willen reserveren e-mail dan Ezri Joy Blaauw . Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar en first come first served.

Gerelateerde artikelen