Voormalige KPMG-praktijk 216 neemt Ceifer Accountants over

216 Accountants heeft met ingang van 1 januari 2017 branchegenoot Ceifer Accountants en Belastingadviseurs overgenomen. Ceifer, gevestigd in Zeist, is gespecialiseerd in financieel advies en accountancy voor de medische praktijk. Met de overname verbreedt 216 haar werkterrein naar de medische sector en versterkt zij haar positie in de mkb-markt in de regio Midden-Nederland.

Marcel Bisschops, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van 216: “De professionele cultuur en ambitieuze beroepsvisie van 216 en Ceifer sluiten naadloos aan én versterken elkaar. Ook Ceifer gelooft in innovatie en technologie als katalysator voor de dienstverlening aan cliënten. Ceifer is sterk in de medische sector. Dat is een uitstekende aanvulling op ons huidige dienstenaanbod. Ik ben dan ook zeer blij met deze volgende stap in de ontwikkeling van 216.” 216 Accountants werd twee jaar geleden opgericht, nadat het voorheen van de mkb-praktijk van KPMG was. 

Jos Sluijs en Erwin Beermann, management van Ceifer: “Bij Ceifer hebben we jarenlange ervaring in het mkb en in het bijzonder met het begeleiden en adviseren van ondernemers met een medische achtergrond. We kennen als geen ander de bijzondere uitdagingen en kansen die horen bij deze beroepsgroep en deze sector. Wij willen graag een volgende slag maken in ons dienstenaanbod en in onze technische innovatie. In 216 hebben we de partner bij uitstek gevonden om onze cliënten nog breder en efficiënter te kunnen ondersteunen. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Gerelateerde artikelen