M&A Trends Forum | Politieke aardverschuiving?

Datum/tijdstip
02 november 2023 - 15:15
Locatie
ING - Bijlmerdreef, Amsterdam
Toegankelijk voor
Full Membership
Prijs
Kosteloos voor full members en partners van de M&A Community 

M&A Trends Forum | Politieke aardverschuiving?
Staan we met de opkomst van nieuwe partijen als Nieuw Sociaal Contract, de BBB en het linkse blok Groenlinks/PVDA aan de vooravond van een politieke aardverschuiving? Wat kunnen hiervan de gevolgen zijn voor het M&A klimaat in Nederland? Een stabiele politieke omgeving en slimme regulering geeft bedrijven meer vertrouwen om te investeren en zich in Nederland te vestigen.

Hoe gaan ondernemers, CEO’s en dealmakers met politieke veranderingen om? En welke kansen schept dit voor M&A?

Op 2 november blikken we hierop vooruit bij het M&A Trends Forum bij ING. Ook gaan we in op de resultaten van het jaarlijkse M&A Trendonderzoek. Registreer je nu en discussieer mee met 100 M&A Professionals, PE-investeerders en M&A Directors.

Programma 
15.15 – 15.45 Ontvangst
15.45 – 17.00 Besloten Rondetafel discussies (invite only)
17.15 – 18.00 Plenair programma
18.00 – 20.30 Borrel en netwerken

Sponsored by:

Bezoek alle M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
Word nu lid van de M&A Community en krijg kosteloos toegang tot dit M&A Forum, het Private Equity Summit en alle andere M&A Fora en Masterclasses en eenmalig tot de M&A Awards (Meld u aan met partnercode ‘MAawards’). De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Leden hebben ook gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen 4x per jaar M&A Magazine. Lees over al uw privileges en word lid.

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Jurriën Morsch via [email protected] of 020 246 7421