Young M&A – Masterclass finance fundamentals

“Niets is zo praktisch als een goede theorie!” Zo, die eerste les heeft u alvast te pakken van ervaren trainer Richard Take.

Op 23 mei verzorgt hij een van de drie masterclasses tijdens Young M&A Academy: masterclasses & drinks, met als doel om non-financials een beter inzicht te geven in de wereld van het financiële management. 

Advocaten, adviseurs en belastingspecialisten hebben immers in hun dagelijks werk voortdurend te maken met aan financieel management gerelateerde zaken, maar om nu echt de codes en het jargon van van het vak te kennen vereist toch meer dan alleen oppervlakkig contact. Ervaren manager en oud-docent van Nyenrode, Richard Take, is de ideale coach wat dit betreft: het denken en doceren van Take is volledig gericht op inzicht en toepasbaarheid. Zijn kennis en ervaring verandert tijdens de masterclass in kunde door zijn passie, energie, inlevingsvermogen en praktijk-gerichtheid. Financieel management saai? Niet als Take het uitlegt! 

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je je hier aanmelden voor het event op 23 mei. Geef daarbij aan dat je mee wilt doen aan de masterclass als je in give or take een uurtje klaargestoomd wilt worden in de beginselen van het financieel management. Inschrijven is voorbehouden voor leden van de Young M&A community – en wat is een mooiere start van het lidmaatschap dan een leerzaam en gezellig event – dus vul snel het inschrijfformulier in als je nog geen lid bent. 

Overigens kunt u bij Alex van Groningen ook terecht voor de uitgebreide cursus “Financieel Management voor niet-financiële managers” om nog dieper op deze materie in te gaan. 

Gerelateerde artikelen