Vreugde over de overname van EF2 door Happy Horizon

Het bedrijf uit Veenendaal ziet de deal als een stap hogerop.

Het digitaal agentschap Happy Horizon uit Eindhoven heeft het collegabedrijf EF2 uit Veenendaal overgenomen. EF2 biedt digitale oplossingen aan bekende organisaties als Vos Logistics en KiKa. Het team van EF2 blijft opereren vanuit Veenendaal.

Volgens Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, is de overname een belangrijke stap voor de groei en uitbreiding van Happy Horizon. Vorig jaar realiseerde Happy Horizon vijf overnames. Financiële details over de recente deal zijn niet bekendgemaakt.

EF2 achtte zichzelf klaar voor de volgende stap op weg naar groei. “We timmeren al sinds 2010 aan de weg. Met de toetreding tot Happy Horizon, kunnen we de behoefte van onze klanten breder bedienen”, aldus Evan Pierik, eigenaar van EF2.

“Dat maakt het niet alleen voor onze klanten een stuk prettiger om met ons te werken, maar maakt het ook voor onze vakidioten weer een stuk uitdagender. Die persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Met een grotere organisatie achter ons, komen er meer kansen en nog mooiere projecten onze kant op. En dat avontuur willen we graag aangaan.”
 

Gerelateerde artikelen