Vijf nieuwe partners Loyens & Loeff

Advocatenkantoor Loyens & Loeff heeft vijf nieuwe partners benoemd per 1 januari 2016. Alle kersverse partners zijn ruim 10 jaar in dienst van het kantoor. Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwe partners.
Mr. drs. Joost van Helvoirt is belastingadviseur en sinds zijn indiensttreding in 2004 lid van de praktijkgroep National Corporate. In de periode 2006 tot en met 2008 heeft hij gewerkt in de vestiging in Frankfurt. Joost levert, naast het werk voor National Corporate cliënten, een belangrijke bijdrage aan de German Desk van Loyens & Loeff. Hij is gespecialiseerd in renteaftrekbeperkingen en de innovatiebox.
Mr. Sietske van ‘t Hooft LL.M is als advocaat lid van de praktijkgroep Banking & Finance. Sietske is sinds 2005 aan Loyens & Loeff verbonden als advocaat en is gespecialiseerd in asset finance (waaronder asset based lending, vastgoedfinancieringen en scheepsfinancieringen) en gereguleerde sectoren (waaronder zorg). Ze is docent vastgoedfinanciering aan de Grotius Academie.
 
Drs. Vincent van der Lans is belastingadviseur. Vincent is in 2005 in dienst getreden. Hij heeft een focus op Noord-Amerikaanse ondernemingen met activiteiten in Nederland, fusies en overnames en financieringsvraagstukken. In 2008 was hij zes maanden gedetacheerd bij een Amerikaans advocatenkantoor in New York en hij heeft van 2008 tot 2011 op het kantoor van Loyens & Loeff in New York gewerkt.
Mr. Lonne Rooseboom MRE MRICS is als advocaat verbonden aan de praktijkgroep Vastgoed. Sinds zijn indiensttreding in 2004 heeft Lonne zich toegelegd op het begeleiden van nationale en internationale vastgoedtransacties en het adviseren over daaraan gerelateerde juridische vraagstukken.
Mr. Mijke Sinninghe Damsté is advocaat en verbonden aan de praktijkgroep Litigation & Risk Management. Sinds haar indiensttreding in 2005 heeft Mijke zich gespecialiseerd in met name corporate en financial litigation. Mijke heeft een sterke focus op (potentiële) geschillen binnen de vennootschap, te weten aandeelhoudersgeschillen en geschillen tussen aandeelhouders en het bestuur en/of commissarissen, alsmede op aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen.
Gerelateerde artikelen