Van Doormalen en Daemen benoemd tot partner

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 09:57
Benoemingen, promoties naar de top, onverwachte carrièremoves en huldigingen. Deze keer aandacht voor Mathijs van Doormalen en Luc Daemen.

Mathijs van Doormalen is benoemd tot partner bij Lexence binnen het team transacties. Van Doormalen maakt sinds 2003 als advocaat deel uit van de sectie ondernemingsrecht van Lexence. Hij heeft ervaring in Nederlandse en buitenlandse fusies, overnames en herstructureringen, private equity en venture capital transacties voor grote en middelgrote ondernemingen. Binnen de transactiepraktijk is Van Doormalen gespecialiseerd op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Luc Daemen is benoemd tot partner bij Specialist Advisory Services (SAS) van Grant Thornton. Daemen is sinds begin 2009 in dienst bij Grant Thornton als senior manager Corporate Finance. In de ongeveer vijftien jaar daarvoor werkte hij onder meer voor Koninklijke Nedlloyd, Eurofar International en een big four-kantoor. 
Binnen Grant Thornton heeft Luc zich de afgelopen jaren beziggehouden met het verder uitbouwen van de Nederlandse fusie en overname-afdeling. Zijn specialismen liggen onder meer op het gebied van (ver)koop van ondernemingen, fusies, management-buy-outs, carve outs van bedrijfsonderdelen. Ook (gedeeltelijke) verkoop aan (inter)nationale private equity partijen behoort tot zijn ervaringenpakket. 
Met zijn jarenlange ervaring heeft hij vele dga’s, familiebedrijven, small corporates en non-profit organisaties met transacties begeleid. Meer specifiek heeft Daemen zijn sporen verdiend in sectoren als haven, (groot)handel en logistiek, food, business services/ICT,  e-commerce en kinderopvang. Ook is hij binnen Grant Thornton de initiatiefnemer en programmamanager voor de samenwerking met Port4Growth (hét ondernemersnetwerk voor groei-bedrijven). Het verder laten doorgroeien van deze bedrijven ziet hij als zijn grote uitdaging. Tevens is hij als docent betrokken bij waarderingscursussen en onderhandelingsaspecten bij overnames.
 
Ook een Mover & Shaker melden? Mail de redactie
 
Gerelateerde artikelen