Onderzoek M&A Awards 2013 goedgekeurd | Nominaties donderdag 14 november bekend

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:02
Notaris Aart Kolhoff heeft vandaag het onderzoek voor de M&A Awards 2013 ondertekend. Met de notariƫle goedkeuring is het onderzoek voor de bepaling van de genomineerden en winnaars van de M&A Awards officieel afgerond. Donderdag worden de genomineerden bekendgemaakt in Het Financieele Dagblad, op MenA.nl en op Overnames.nl.

 

Notaris Aart Kolhoff controleert de tellingen voor de M&A Awards

 

Onderzoek M&A Awards wordt ondertekend door notaris Aart Kolhoff 


Goedkeuring onderzoek M&A Awards 2013
 

Voor de 14e editie van de M&A Awards is door een recordaantal professionals in M&A, corporate finance en private equity gestemd om de beste deals en dealmakers te bepalen. Ook is dit jaar de positie van M&A adviseurs in de league tables van MenA.nl bepalend geweest voor de nominatie voor de M&A Awards. De procedure is in detail beschreven in het reglement

Op 12 december worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de M&A Awards, het jaarlijkse hoogtepunt voor de branche met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en financiers. De M&A Awards vormen traditiegetrouw de feestelijke afsluiting voor tout M&A, corporate finance en private equity. Een moment voor de top-dealmakers van Nederland om terug en vooruit te kijken, terwijl in vele categorieën awards worden uitgereikt. Ten aanzien van voorgaande jaren is de opzet ruimer en sfeervoller en wordt er zeer veel aandacht besteed aan de entourage, het diner en het entertainment met onder anderen René Froger. 

Kijk hier naar de foto’s van vorig jaar. Zie ook de website van de M&A Awards.

Er zijn nog 7 tafels beschikbaar. Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913.

 

Gerelateerde artikelen