Notaris keurt stemmen M&A Awards 2015 goed | Nominaties woensdag 18 november bekend

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:24
Notaris Aart Kolhoff heeft afgelopen vrijdag het onderzoek voor de M&A Awards 2015 ondertekend. Met de notariƫle goedkeuring is het onderzoek voor de bepaling van de genomineerden en winnaars van de M&A Awards officieel afgerond. Woensdagavond worden de genomineerden bekendgemaakt.

Zonder notaris geen deal. Dus zonder notaris ook geen M&A Awards. Om de uitkomsten van de enquête voor de M&A Awards een officiële autorisatie te geven, huurt de M&A Community daarom ieder jaar notaris Aart Kolhoff in van het kantoor Amson & Kolhoff Notarissen. Kolhoff checkt of de procedure eerlijk is verlopen en controleert steekproefsgewijs de juistheid van de stemmen. De procedure is in detail beschreven in het reglement.

Afgelopen vrijdag 13 november rond het middag uur plaatste Kolhoff zijn goedkeurende handtekening voor de verkiezingen van 2015. Uit de stemming bleek dat dit jaar wéér meer M&A-professionals hebben gestemd dan het jaar daarvoor, het zoveelste record. Dat betekent dat de representativiteit steeds groter wordt. De League Tables zijn daarnaast ook dit jaar als objectieve maatstaf naast de stemmen gelegd en bepalen in belangrijke categoriën voor 50% de uitkomst.

De resultaten worden woensdagavond 18 november met de buitenwereld gedeeld via een mailing en gaan ook donderdagochtend mee op de achterpagina van Het Financieele Dagblad. Uiteraard kunt u ook MenA.nl in de gaten houden.  


M&A Community-hoofdredacteur Ruben Munsterman (links), notaris Aart Kolhoff (midden) en M&A-communitymanager Ezri Joy Blaauw ten tijde van de ondertekening.   


De documenten en de bovengemiddeld grote krabbel van Kolhoff. "Als er ruimte is op het papier, benut ik die altijd optimaal voor mijn handtekening." 

 

Gerelateerde artikelen