M&A Awards wordt M&A Awards Summer Edition!

De feestelijke viering van de M&A Awards 2021 zal op 30 juni 2022 in zomerse sferen plaatsvinden.

Op donderdag 16 december vertoonden we een live video waarin de winnaars van de M&A Awards 2021 werden onthuld. Nog steeds zetten we graag de winnaars van afgelopen jaar live in de spotlight…   

We stelden de M&A Awards eerder uit naar 10 maart. De huidige restricties (vaste zitplaatsen, 1,5 meter afstand en 22:00 verplichte sluitingstijd) vormen echter een te grote barrière om de M&A Awards in haar volle glorie te kunnen organiseren. In overweging om voldoende netwerkgelegenheid te kunnen creëren, er een onvergetelijke avond én een bekroning van het prachtige dealjaar 2021 van te maken, is na zorgvuldige afweging besloten dat dit niet de juiste ingrediënten zijn voor een feestelijke avond zoals het Team M&A Awards voor ogen heeft. 

Daarom gaan we voor… De M&A Awards Summer Edition 

In de Beurs van Berlage zullen de M&A Awards op 30 juni 2022 in zomerse sferen plaatsvinden met lekker eten, netwerken en feesten in Tenue de Ville. Gedurende de avond zullen de winnaars van de M&A Awards 2021 uiteraard nogmaals in het zonnetje worden gezet en staat er daarnaast het nodige entertainment op het programma.   

We hopen natuurlijk de volledige M&A Community te mogen verwelkomen op de 30ste voor een onvergetelijke avond.   

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen, opmerkingen of suggesties.   

Hartelijke groet, 

Melle Eijckelhoff – co-CEO Sijthoff Media 

Martise Leemhuis – M&A Community Manager 

Jurriën Morsch – M&A Partner Manager 

Evelijn Hartvelt – Young M&A en VEECEE Community Manager

Gerelateerde artikelen