LUMO Labs en Barmenia investeren in health-platform

LUMO Labs en Barmenia Next Strategies leiden investeringsronde in Duitse startup Fimo Health.

LUMO Labs kondigt een investering aan in Fimo Health uit Keulen. De startup gebruikt datawetenschap om patiënten te helpen beter om te gaan met de symptomen van chronische ziekten.

Met relevante kennis en aanbevelingen op basis van data-gedreven inzichten uit onderzoek en de klinische praktijk, helpt Fimo Health patiënten om externe triggers en factoren beter te begrijpen en om vermoeidheid en andere symptomen bij chronische ziekten proactief tegen te gaan.  

Deze eerste zeven-cijferige financieringsronde voor de startup wordt geleid door LUMO Labs samen met Barmenia Next Strategies, de venture-tak van de Duitse verzekeringsmaatschappij Barmenia. Overige investeerders in deze ronde zijn NRW.Bank en Rockstart. De investering van LUMO Labs loopt via LUMO Fund II Coöperatieve U.A. 

Het team van Fimo Health zal de aangekondigde investering gebruiken om haar platform en app verder uit te breiden. De ambitie is om in de komende maanden marktleider te worden in Duitsland en vervolgens het platform en de app verder uit te rollen in het buitenland. 
 

Gerelateerde artikelen