Linklaters benoemt vier Managing Associates

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:41
Maaike Heijink (Banking), Jan Jans (Financial Regulation), Pabe Suurd en Jordi Wals (Corporate) hebben per 1 mei 2017 promotie gemaakt tot Managing Associate bij Linklaters in Amsterdam.

“De ambitie van Linklaters Amsterdam is om talent aan te trekken, te behouden en door te laten groeien. Ik ben trots dat vier van onze getalenteerde medewerkers de stap naar Managing Associate gemaakt hebben”, aldus Jan Willem de Boer, Managing Partner Linklaters Amsterdam.

Klik hier voor de laatste deals van Linklaters >>>

Sinds 2013 maakt Maaike Heijink deel uit van Linklaters in de Banking-praktijk. Zij heeft ervaring op het gebied van binnenlandse en grensoverschrijdende leveraged finance, structured finance en corporate banking transacties. Haar cliënten zijn grote Nederlandse maar ook buitenlandse banken, financiële instellingen en corporates. Heijink maakte in 2014 vier maanden onderdeel uit van Linklaters’ Banking team in Londen. Ook was zij in datzelfde jaar vier maanden gedetacheerd bij Deutsche Bank in Amsterdam. Heijink was onder meer betrokken bij de volgende deals: advisering van Cerberus bij de overname van meerdere non-performing loans portfolio's en de herfinanciering daarvan en een Nederlands olie- en gasonderneming bij haar borrowing base facility.

 

Jan Jans is werkzaam in de Financial Regulation praktijk in Amsterdam. Hij is sinds 2014 werkzaam bij Linklaters. Jans is een specialist op het gebied van financiële regelgeving en adviseert onder meer internationale banken, betaalinstellingen, vermogensbeheerders en investeringsfondsen. Naast rechten studeerde hij economie en bedrijfskunde. De laatste tijd was Jans betrokken bij onder meer de acquisitie van LeasePlan en adviseerde ING Group en KBC Bank bij de joint venture met betrekking tot Payconiq. 

Vier jaar geleden maakte Pabe Suurd de overstap naar de Corporate / M&A-praktijk van Linklaters als kandidaat-

notaris. Hij heeft ervaring in het adviseren van corporates alsmede transactiewerk. Suurd adviseert niet alleen Nederlandse maar ook internationale cliënten en is daarnaast betrokken bij grensoverschrijdende transacties. Onlangs was Suurd betrokken bij onder meer Recruits openbare bod op USG People, de grensoverschrijdende fusie tussen Delhaize en Ahold en de beursgang van Steinhoff International. Suurd is recent een half jaar gedetacheerd geweest bij Webber Wentzel in Zuid-Afrika.

Jordi Wals begon in 2011 zijn carrière bij Linklaters en is sindsdien werkzaam als advocaat in de Corporate / M&A praktijk. Wals is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, met name op het terrein van fusies en overnames en corporate governance. Hij is vanaf september 2016 voor een periode van vijf maanden werkzaam geweest bij het kantoor van Linklaters in Madrid. Recent was hij betrokken bij het adviseren van Recruit Holdings bij het openbaar bod op USG People, Cerberus Capital Management bij de acquisitie van een meerderheidsbelang in Staples Europe en Mediahuis bij het openbare bod op Telegraaf Media Groep.

 

Gerelateerde artikelen