Fusie De Wolf & Partners en Vermetten

Accountantskantoren Vermetten en De Wolf & Partners fuseren tot één organisatie met 75 medewerkers en vestigingen in Gilze, Made, Diessen en Oisterwijk.

Over de redenen van de fusie melden de kantoren in een persbericht: "Door de fusie kan men kennis en expertise delen, specialismen verder uitbouwen en synergievoordelen realiseren. Hierdoor brengen beide kantoren zowel kwaliteit, efficiency als continuïteit naar een hoger niveau waardoor zij hun klanten nog beter, breder en sneller van dienst kunnen zijn. Tegelijkertijd blijft de identiteit en herkenbaarheid van de vestigingen intact."

De vier vestigingen in de regio Breda-Tilburg worden onder leiding van de huidige directie, John Vermetten RA (Gilze), Mark de Wolf AA (Made), Jack Kouwenberg AA (Diessen), en Jörgen Kroot AA (Oisterwijk) en onder de huidige kantoornamen voortgezet. Groepsdirecteur John Vermetten: “Onze kantoren passen uitstekend bij elkaar. Wij willen concreet bijdragen aan het succes van onze klanten. Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. En zonder gedoe. Samen kunnen we dit nog beter waarmaken.”

Het kantoor biedt kwalitatieve efficiënte dienstverlening op het gebied van accountancy, audit en belastingadvies en beschikt over de volgende specialismen: loonverwerking, loon- en HRM-advies, herstructurering, financiering en overname-advisering, agro-advies, financiële planning, financieel-fiscale advisering rondom echtscheiding en ICT-advies waaronder moderne en volledig geautomatiseerde administratie-oplossingen. Verder is Vermetten aangesloten bij het internationale netwerk TGS dat is vertegenwoordigd in 39 landen waardoor zij klanten ook snel en deskundig internationaal kunnen adviseren.

Gerelateerde artikelen