M&A-specialist Dirk de Waard naar Blenheim

Dirk de Waard versterkt de ondernemingsrechtpraktijk van Blenheim als Managing Associate Corporate en M&A.

Dirk de Waard komt over van Viotta Advocaten uit Amsterdam, waar hij voornamelijk advies gaf aan middelgrote en grote ondernemingen. Een cliëntfocus welke naadloos aansluit op de ondernemingsrechtpraktijk van Blenheim.

De Waard is een ervaren advocaat gespecialiseerd in het brede spectrum van het ondernemingsrecht. Bij Blenheim gaat Dirk zich grotendeels bezighouden met het begeleiden van fusies en overnames, om zo de M&A praktijk nog verder uit te bouwen. De Waard adviseert voornamelijk middelgrote en grote ondernemingen, maar ook investeerders, scale- en start-ups.‘Het ondernemende karakter van Dirk sluit goed aan bij het DNA van Blenheim’, meldt het kantoor in een persbericht. 

Over Blenheim
Naast een grote ondernemingsrecht praktijk biedt Blenheim een groot aantal andere juridische disciplines aan. Het is een middelgroot full-service advocatenkantoor met focus op branches als hotels & leisure, overheid, retail, tech, vastgoed en zorg. Ondernemen zit in het DNA van het kantoor. De advocaten van Blenheim komen veelal uit ondernemende families. Dit zorgt ervoor dat zij voor hun cliënten, doorgaans dan ook ondernemers, graag een stapje extra zetten om praktisch advies te geven op uitdagende vraagstukken.
 

Gerelateerde artikelen