Curatoren Macintosh verkopen Pro Sport, Invito & Steve Madden

De curatoren van Macintosh Retail Group hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de activa van de failliete vennootschappen Pro Sport, Invito en Steve Madden.

De Pro Sport formule is verkocht aan Pro Sports Holding, met als directeur Perry Overeem. De Invito en Steve Madden formules zijn verkocht aan een tweetal aan Highlands Holding toebehorende vennootschappen, met als directeur Martijn Rozenboom.

65 winkelformules blijven
Afgesproken is dat alle, circa 65, tot de formules behorende, winkels worden overgenomen. Het uiteindelijk aantal over te nemen winkels hangt echter mede af van de met verhuurders te maken afspraken over de huurvoorwaarden, alsmede de afspraken met leveranciers.

De formule Steve Madden (drie winkels) zal naar verwachting van de markt verdwijnen omdat er (nog) geen nieuwe afspraken zijn met de Amerikaanse licentiegever Steve Madden. Deze winkels zullen dan zo mogelijk worden omgezet naar andere formules.

Er is de intentie om een nieuw dienstverband aan te bieden aan een groot deel van de winkelmedewerkers in de over te nemen winkels en aan een deel van de in het hoofdkantoor/ distributiecentrum werkzame medewerkers.

Over de voorwaarden waaronder de transacties inzake Pro Sport, Invito, en Steve Madden tot stand zijn gekomen worden geen verdere uitspraken gedaan.

 

Gerelateerde artikelen