3i Benelux benoemt Bastiaan Peer tot Associate Director

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:42
Bastiaan Peer is onlangs benoemd tot Senior Associate in het Benelux Private Equity-team van de Britse investeringsmaatschappij 3i.

Sinds 2014 maakt Bastiaan Peer deel uit van het Britse private-equityhuis 3i. Daarvoor werkte hij als analist bij Bank of

America Merrill Lynch in Amsterdam. Gelijktijdig met de benoeming van Peer, is Rutger Vos gepromoveerd tot Senior Associate. 

Basic-Fit
Als lid van het Benelux-team onder leiding van Pieter de Jong was Peer onder meer betrokken bij portefeuillebedrijf Basic-Fit. Vorig jaar werd de budgetfitnessketen naar de beurs gebracht. 3i bezit nog een aandeel van 27,84 procent in het sportschoolbedrijf.

Basic-Fit maakte deze maand bekend dat het aantal leden het eerste kwartaal van 2017 gegroeid is tot ruim 1,3 miljoen. M&A Magazine interviewde onlangs oprichter René Moos en De Jong. 

BoConcepts
Peer houdt zich momenteel bezig met Deense interieurzaak BoConcepts, sinds vorige zomer in de portfolio van 3i, evenals met tanksysteembouwer Euro-Diesel uit België (sinds september 2015). Voorheen was Peer ook opziener van het bestuur van chemiebedrijf Azelis. Begin 2015 verkocht 3i de onderneming aan de Londense investeringsmaatschappij Apax Partners. 3i investeert ook in koopjeswinkel Action en Hans Anders, dat dit jaar 200 miljoen euro ontving. 

 

 

 

Gerelateerde artikelen