Marlin investeert in Cloud Technology Solutions Group

CTS ontvangt meerderheidsinvestering vanuit Marlin en NorthEdge voor verdere groei.

Cloud Technology Solutions Group maakt bekend een investering te hebben ontvangen vanuit Marlin Equity Partners (Marlin), om zo verdere groei in de UK en de rest van Europa te faciliteren. 

Marlin heeft nu een meerderheidsbelang in Cloud Technology Solutions Group, die bestaat uit de twee marktleidende bedrijven CTS en CloudM. 

CTS is aanbieder van professional en managed services voor Google Cloud, en CloudM is leverancier van beheersoftware en migratiediensten voor Google Workspace en M365. De oplossingen van Cloud Technology Solutions Group helpen organisaties geavanceerde digitale bedrijfsmodellen toe te passen en te profiteren van lagere kosten dankzij verbeterde data-analyses en efficiënt beheer van productiviteitsapplicaties.

De bestaande investeerder NorthEdge Capital (NorthEdge) heeft opnieuw zijn steun toegezegd aan Cloud Technology Solutions Group en zal een minderheidsbelang in het bedrijf aanhouden.

Tom Ray, CEO van Cloud Technology Solutions Group: “Naar onze mening bevindt CTS zich in een uitmuntende positie om te profiteren van het momentum van het Google Cloud Platform, dat tot de snelst groeiende publieke cloudplatforms behoort. In de sectoren en regio’s die we bedienen, bespeuren we een groeiende vraag naar onze marktleidende professional- en managed services. We zijn verheugd onze krachten te bundelen met Marlin, dat een schat aan operationele expertise en domeinkennis naar ons team brengt, en om tegelijkertijd onze relatie met NorthEdge voort te zetten. We zien ernaar uit om op basis van hun gedeelde visie en ondersteuning de positie van CTS in de Europese markt verder te versterken en te blijven investeren in CloudM.”
 

Gerelateerde artikelen