Onno Sloterdijk: “Mid-market in Nederland het allerbelangrijkste”

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:31
Iedereen kent Basic-Fit en Wehkamp als succesvolle private equity owned bedrijven. Maar PE is zoveel meer dan dat, zegt Onno Sloterdijk.

Op het Private Equity Summit 2016 was uiteraard ook Onno Sloterdijk aanwezig. De bekende dealmaker, die vorige zomer na twintig jaar afscheid nam bij KPMG en in de afgelopen jaren vaak bovenaan de league tables noteert, is nu Senior M&A Advisor bij JBR.

Op het Summit nam Sloterdijk als panellid deel aan de masterclass Management incentives: Trends & golden rules, samen met Richard Moulton (Eversheds) Cilian Jansen Verplanke (Karmijn Kapitaal), Richard Damming (Adveq) en Matthijs Wierenga (Atlas Fiscalisten).

Na de sessie trokken wij Sloterdijk even aan zijn jasje om hem te vragen naar zijn visie over de Nederlandse private equity-wereld. Volgens de corporate finance adviseur zijn er ontzettend veel goede ondernemingen onder private equity waar mensen nog nooit van hebben gehoord. Dat terwijl "mid-market bedrijven het allerbelangijkste zijn in Nederland."

 

Gerelateerde artikelen